Kérelmek - beadványok
A Kapcsolati információk előtt kérem olvassa el a Felhasználási feltételeket.
Elolvastam és elmúltam 18 éves.


Mától elérhető az új otthonteremtési kedvezmény a CSOK !

Tovább is van...

Korlátozás nélkül betekinthet az adózó, illetve a képviselője az adóhatóság nemzetközi megkereséseibe és az arra adott válaszokba ...........

Tovább is van...

Nemzeti Adó- és Vámhivatal elkezdte a bírságolásokat azokra a kereskedőkre, akik még nem rendelték meg az online pénztárgépet. 

Tovább is van...

Aki az adóhivataltólfelszólító levelet kap, és még sosem volt hasonló helyzetben, az nem tudhatja, mit tegyen, és mi az, amit semmiképpen sem szabad.

Tovább is van...

Számítógépes bűnözők ártatlan emberektől szednek „bírságot” a rendőrség nevében egy vírus segítségével, amely használhatatlanná teszi a gépeket.

Tovább is van...

A mai gazdasági viszonyok miatt sokan kerülnek abba a helyzetbe, hogy tartozásuk miatt végrehajtó jár el az ügyükben. Mit kell tudni erről? És mit kell tenni ilyenkor?

Tovább is van...

Gyorshajtás miatt rendőrségi bírságot kapni kétségtelenül elkeserítő dolog, de a határozat olvasásakor az elkeseredés és a kétségbeesés csak fokozódik.

Tovább is van...

Az internetes oldalakon bonyolított kereskedéseknek köszönhetően virágzásukat élik az aukciós oldalak. De sokan nincsenek tisztába azzal, hogy az adóhivatal – a NAV – magánszemélyeket is megadóztatja a forgalom és a bevétel után.

Tovább is van...
<< Első < Előző       1      2      3 Következő > Utolsó >>