Kérelmek - beadványok
A Kapcsolati információk előtt kérem olvassa el a Felhasználási feltételeket.
Elolvastam és elmúltam 18 éves.

Rólunk írták


Beküldte:Benko Zsolt

Lakásvásárlási illetéket kellett volna fizetnem. Mivel a vásárlást követően sajnos munkanélküli lettem így az illeték befizetése lehetetlen lett volna a segélyből! Több sikertelen önálló próbálkozás után találtam erre az oldalra, és a méltányossági kérelem végre célt ért! Ezúton is köszönöm a munkájukat!

Válasz:


Beküldte:Dajka Imréné

A Hu-go rendszerrel kapcsolatban több százezres közigazgatási bírság kiszabása miatt kerültünk kapcsolatba. Tapasztalataim alapján maximálisan elégedett vagyok a segítségnyújtásban, a szakértelemben, ezért szeretném megköszönni az eddigi munkáját, bízom a további együttműködésben.Segítségét mindenkinek ajánlani tudom. További munkájához jó egészséget, és sok sikert kívánok.

Válasz:


Beküldte:Kovács Tibor

Visszterhes vagyonátruházási illeték kérelem. A mi megvásárolt lakásunkra is, lakásvásárlási illetékét szabtak ki . Amit mondanom sem kell, hogy hitelre vettünk! Természetesen semmi pénzünk nem maradt, így mikor megkaptuk a 480.000 Ft os illeték csekket, teljesen kiborultunk! A lakás megvásárlása, és a hitel törlesztő részletei minden pénzünket elviszi. Ezért, hogy tudnánk kifizetni ennyi pénzt ? Sem nekem, sem a férjem fizetése nem enged meg egy plusz költség. Ezért úgy gondoltuk profi segítséget kérünk,és ügyvédhez fordulunk, de ez is akkora költséggel járt volna, hogy az szinte megfizethetetlen lenne! Ekkor végső elkeseredésemben, a webet böngészve találtam rá erre az oldalra A kellemes meglepetés akkor ért, mikor megjött a válasz levél ! 50% át elengedték, és a fennmaradó részre is részletfizetést adtak. Köszönöm a segítséget !!

Válasz:


Beküldte:Szundi Zoltánné

Mindenkinek csak ajánlani tudom.Udvarias, nagy szakértelemmel rendelkezik.Sajátjaként kezelte az ügyemet, ezért jártam sikerrel az Adó Hivatal-ban. Nagyon -nagyon meg vagyok elégedve.

Válasz:


Beküldte:Varga Eszter

Kedves Hunor Úr! Először is szeretném megköszönni azt, hogy szívén viselte az ügyem,valamint a segítségét, szakértelmét.Bár őszintén szólva nem reménykedtem abban, hogy a NAV-val szemben nyert ügyem legyen, de sikerült.Úgy gondolom erről a lehetőségről mindenkinek tudnia kell,ezért csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Válasz:


<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Következő > Utolsó >>

Név:
E-mail:
Észrevétel: