Kérelmek - beadványok
A Kapcsolati információk előtt kérem olvassa el a Felhasználási feltételeket.
Elolvastam és elmúltam 18 éves.

Rólunk írták


Beküldte:Hauck Judit

Ezer hála és köszönet a kérelmek és beadványok oldalnak a gyors és szakszerű segítségért.Több évi sikertelen levelezés és elutasítás után találtam rá az oldalra.Fél év telt el és megoldódott a problémám, eltörölték az APEH házvásárlási illették tartozásomat. Elmondani nem lehet,hogy mekkora terhet vettetek le a vállamról. KÖSZÖNÖM,NÉLKÜLETEK NEM SIKERÜLT VOLNA! Mindenkinek ajánlom,hogy ne próbálkozzon egyedül azzal,hogy saját maga próbálja megírni a kérelmeit,mert csak a saját esélyeit rontja ezzel.Ezt tapasztalatból mondom.

Válasz:


Beküldte:Nagy Attila

Több éve folyó adó ügyben kértem az Önök segítségüket ! Sajnos ez idő alatt a bírság és a kamatok ős jócskán felhalmozódtak, amit az adóbírság mellett már képtelen lettem volna kifizetni! Köszönöm az Önök munkáját, hogy a pótlékok összegének törlésében a segítségemre voltak! Ajánlani fogom Önöket!

Válasz:


Beküldte:Farkas Tibor

Köszönöm, hogy segítettek a végrehajtási ügyem megoldásában! A végrehajtást törölték az ingatlanomról, a részletfizetést engedélyezték. Így végre fellélegezhet a család! Nagyon köszönöm!

Válasz:


Beküldte:György Anna

Nehéz gazdasági helyzet miatt, a kötelezően fizetendő adónemeket sajnálatosan felhalmoztuk, ezért az APEH inkasszót tett a cégemre!Kérelmet már többször is írtunk, de sajnálatosan azt elutasították, mondván nem biztosított, hogy a havonta fizetendő részletek a cég rendelkezésére fognak állni. Ezért az inkasszót továbbra is fenn tartották! Szinte hihetetlennek tűnt, amikor olvastam az Önök cégéről, hogy esetleg tudnak segíteni. >A segítség amit Önök nyújtottak, illetve a kérelem amit elkészítettek a részünkre profi hozzáértésről tanúskodik. >Köszönjük!

Válasz:


Beküldte:Kiss Ottó

Az APEH több évre visszamenőleg egy összegben TB tartozást követelt rajtam. Mivel az APEH a tartozásról nem értesített, így nem is tudtam, hogy fizetnem kell. Így az évekre súlyos kamatot és pótlékot is felszámolt. Köszönöm a tanácsot és a türelmüket amit a kérelmem megírásán túl kaptam Önöktől.

Válasz:


<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Következő > Utolsó >>

Név:
E-mail:
Észrevétel: