Kérelmek - beadványok
A Kapcsolati információk előtt kérem olvassa el a Felhasználási feltételeket.
Elolvastam és elmúltam 18 éves.

NAV adó tartozás, azt sem tudja, hogyan fogjon hozzá
2016.05.06. 18:00


NAV adó tartozása van, azt sem tudja, hogyan fogjon hozzá?
Adóhivatal aránytalanul súlyos bírságokkal, pótlékokkal sújtja!
Kötelezettségeket felhalmozni kényszerült ! Van segítség !


Az elmúlt nehéz évek gazdasági helyzetére való tekintettel, minden vállalkozás életében bekövetkezhet, hogy folyamatos megrendelései jelentősen megcsappantak, megbízások elmaradnak. Vállalkozások folyamatos körbetartozásai miatt az elvégzett munka után járó fizetési teljesítések kimaradnak, vagy nem is teljesülnek.

Így a vállalkozást olyan nehéz anyagi helyzetbe sodorva, hogy a fennmaradáshoz szükséges körülmények szem előtt tartása mellett, a kötelezően fizetendő NAV kötelezettségeket felhalmozni kényszerüljön. Ezzel a cég hibáján kívül azt eredményezve, hogy sajnálatosan az elmaradt kötelezettségeket a NAV aránytalanul súlyos pótlékokkal sújtja!


Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött olyan cégeknek és magánszemélyeknek nyújt személyre szabott segítséget, akik megfelelő rálátással, elegendő idővel vagy kellő anyagi háttérrel nem rendelkeznek, ugyanakkor szeretnék, hogy ügyeik elintézéséhez kellő tanáccsal lássák el úgy, hogy mindez ne eméssze fel idejük nagy részét, és bevételük többszörösét.


Adótartozása van? Azt sem tudja, hogyan fogjon hozzá? Amennyiben minket választ, abban az esetben a  megbízási szerződés aláírását és a tanácsadási díj megfizetését követően az ügyei megoldásához szükséges megfelelő szakmai tanáccsal látjuk el! Kérésre a méltányossági kérelem mintát díjmentesen a rendelkezésére bocsájtjuk. Nálunk nincsenek rejtett költségek. A megkötött szerződés időtartama alatt ügyfeleinket kizárólag egyszeri tanácsadási díj terheli.

 

Kérjen időpontot és kérésére felkeressük! Lépjen velünk kapcsolatba  MOST!

 

A blog általános problémákat és élethelyzeteket vet fel, tartalma nem minden helyzetben alkalmazhatók egyéni esetekre. Az írások nem teljeskörűek és nem helyettesítik az egyéni tanácsadást, kérjük, forduljon szakemberhez ITT!